fbpx

Zebra ZT411’i duyurdu. Peki ZT411’in ZT410’dan farkları neler?

Dünyanın en önemli Otomatik Tanıma / Veri Toplama şirketlerinden ve üreticilerinden Zebra, en çok satılan endüstriyel barkod yazıcısı ZT410‘u geliştirdi ve yeni modele Zebra ZT411 adını verdi.

Zebra ZT410’a alışmış olan müşterilerimiz yeni sipariş verecekleri zaman karşılaşıyor bu yeni haberle. Doğal olarak da merak ediyorlar, peki ama, ZT411’in, ZT410’dan ne farkları var? Acaba ZT410’un yaptığı işi ZT411 de yapabilecek mi?

Biz de Desnet olarak 20 yılı aşkın süredir bulunduğumuz OT/VT sektörüne bir katkı sağlamak istedik. Hem kendi müşterilerimize, hem rakiplerimizin müşterilerine bu soruların cevaplarını vermek istedik.

Başlarken belirtelim, hem Sıfır, hem İkinci El, hem Kiralama, hem Eskiyi Getir Yeniyi Götür, hem de Teknik Servis seçeneklerimiz her iki model için de Desnet’te halen geçerli. Yani bizden sıfır ZT410 ve sıfır ZT411 modellerini alabileceğiniz gibi her iki modelin de ikinci el versiyonlarını uygun fiyatla, hem kiralama seçeneğini kısa ya da uzun dönem olarak yapabilirsiniz. ZT410 – ZT411

Evet, gelelim konumuza. Bakalım Zebra, neleri farklı yaptı bu yeni modelde.

Öncelikle, Desnet’teki Barkod Yazıcı uzmanı arkadaşlarımız ZT410 ve ZT411 arasındaki farkları şu başlıklar altında inceledi. İşte ZT410 – ZT411 kıyaslaması.

Şunları ele alacağız:

  • Yeni renkli dokunmatik ekran.
  • Yazıcının iç tarafındaki değişiklikler.
  • Yazıcının arkasındaki bağlantılar.
Zebra ZT411’de multimedya renkli ekran geldi.

Geniş bir renkli ekrana sahip olmak, yazıcının kurulumunu çok daha kolaylaştırır ve daha karmaşık görevler için yardımcı olacak sihirbazlar vardır. Sihirbazlar, yazıcıyı yapılandırırken size adım adım yol gösterir. Size yardımcı olacak animasyonlar bile içeriyorlar. (Animasyonlar ve videolar, son dört yıldır Sato CL4NX yazıcının bir özelliği olmuştur).

Sihirbazlar ve animasyonlar, kontrol paneline nadiren dokunan operatörlerin, uzman yardımı bekleyerek (Uzman Etiketleri ile iletişim kurmak gibi) maliyet ve zaman harcamadan ayarları değiştirebileceği anlamına gelir.

ZT411, dirençli bir dokunmatik ekrana sahiptir, böylece çıplak ellerinizle, eldiven giyerek veya bir kalemle çalıştırabilirsiniz.

Renkli ekran, yazıcının ne yaptığını gerçekten açıkça gösterir, örneğin duraklat düğmesine basıldığında sarıya döner.

ZT411, yazıcının ön tarafında iki USB yuvasına sahiptir – ZT410 için sadece bir tane. Bir USB tarayıcı ve USB sürücü veya bir klavye ve tarayıcı takın – ZT410’dan biraz daha kullanışlıdır.

Kasanın içine bir göz atalım

Yazıcının ikiye katlanan kapağını kaldırdığınızda pek bir şey değişmedi. Yine de kullanışlı iç aydınlatmaya sahiptir – yazıcı bir masa veya tezgah altına gizlenmişse kullanışlıdır.

Yazıcıdan geçen etiketlerin ve etiketlerin başlangıç ve bitiş noktalarını algılayan sensörlerde (hem aktarıcı hem de yansıtıcı) bir değişiklik var. Artık tamamen ayarlanabilirler – Zebra ZT411’in daha geniş bir etiket veya etiket yelpazesiyle çalışmasını sağlar. Depo Otomasyonu, Üretim Takip Otomasyonu gibi çözümlerde sağ kolunuz olur.

Baskı Kafası (Printhead) Arızası Uyarısı

ZT411’i görücüye çıkaran kullanışlı özelliklerden biri, baskı kafası hatası uyarısıdır. Muhtemelen bildiğiniz gibi, baskı kafaları kullanımdan sonra bozulur. (Umarız yıllarca hizmet verdikten sonra). Ancak, başarısız bir öğeyi görmek genellikle zordur. İlk bildiğiniz, bir barkodun okunamadığı zamandır. Milimetre başına 8 element vardır – bu yüzden oldukça küçüktürler. Bu özelliği kullanarak, bir öğe başarısız olduğunda uyarılırsınız.

Haberleşme Portları

Yazıcının arkasında iletişim bağlantı noktaları – USB, Seri ve Ethernet – orada hiçbir şey değişmedi. Aplikatör Bağlantı Noktası seçeneği gibi daha uzman iletişimler için bir seçenek yuvası vardır (yazdırma ve uygulama sistemleriyle entegre ederken kullanılır). Wifi standartları düzenli olarak değişme eğilimindedir, bu nedenle seçenek yuvalarıyla yazıcınıza en yeni (veya en uyumlu) Wifi adaptörünün takılması mümkündür.

Özetle – Zebra ZT410 – ZT411 Farkları

  • En önemli değişim ekranda. Ve bu ekrandaki önemli fark elbette çok şeyi değiştiriyor.
  • İç kısımda çok büyük değişiklikler yok.
  • Ön USB ve arka iletişim seçenekleri de küçük iyileştirmeler sayılabilir.

Ama şunu da söyleyelim, elbette Zebra ZT410 gibi bir yazıcı yaptıysanız çıtayı daha da yukarı çıkarmak da elbette ki zor olacaktır.

Zebra ZT410 Endüstriyel Barkod Yazıcı’nın sipariş ve bilgi sayfasına git.

Zebra ZT411 Endüstriyel Barkod Yazıcı’nın sipariş ve bilgi sayfasına git.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu site tanımlama verileri kullanır. Sitede gezinmeye devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.