Eğer kurumsal olarak Desnet’in müşterisiyseniz bu yazının altındaki formu doldurun, davetiyeniz sizin için ayrılsın.
Lütfen bilgilerinizi tam ve eksiksiz yazınız, bağlı bulunduğunuz şirketi mutlaka belirtiniz
Fuar süresince CeBIT Eurasia’ya gelip “0541 935 00 50” numaralı cep telefonundan bizi aradığınızda karşılama ekibimiz gelip sizi kapıda karşılayacak.
Düzenlediğimiz CeBIT Davetiyesi kampanyalarından herhangi birini kazandıysanız dikkat!
Fuar süresince CeBIT Eurasia’ya gelip “0541 935 00 50” numaralı cep telefonundan bizi aradığınızda karşılama ekibimiz gelip sizi kapıda karşılayacak.

Televidyon.com’un kampanya tanıtım programı olan AmanKaçırma.tv’sinde CeBIT kampanyalarımızı duyurduk. Programın yapımcısı Ömer Enis Şen ile yaptığımız keyifli sohbette bir de Aman Kaçırma’ya özel bir kampanya çıktı ortaya.
2 Ekim 2009 ile 9 Ekim 2009 arasında http://www.desnet.com.tr sitesindeki ürünler arasında her gün rastgele bir tanesinde Aman Kaçırma logosu yer alacak. Logolu ürünü bulup, desnet’in twitter ve friendfeed hesaplarını takibe alan ilk 5 kişiye CeBIT Davetiyesi hediye edeceğiz.
Tek yapmaları gereken twitter ve FF hesaplarını, logolu ürün fotoğrafıyla birlikte desnet@desnet.com.tr ‘e mail atmak.
Read the rest of this entry »
Author: admin | Filed under: CeBIT Hazırlıkları
Desnet CeBIT’de 2/C10’daki standında sizi bekliyor.
Ama sadece beklemekle kalmayalım, 50 blogger’a 2 kişilik davetiye hediye ederek fuar girişinde kapıda karşılayalım istedik.
Aşağıdaki 3 adımı tamamlayan ilk 50 kişiden biri olun, hem 2 kişilik davetiyenizi kazanın hem de sizi CeBIT girişinde karşılayalım.
Detaylar : Read the rest of this entry »
Author: admin | Filed under: CeBIT Davetiyesi
Adımları tamamladınız mı? Şimdi sırada sizi davetli listesine kaydetme işlemimiz var. Twitter ve Friendfeed hesap adreslerinizi, blogunuzun adresini ve size ulaşabileceğimiz İsim-Eposta-GSM Numarası bilgilerinizi, bu yazıya yorum olarak ekleyin. Bilgileriniz bizde gizli kalacaktır.
Yukarıdaki tüm adımları tamamlamadan ilk 50′ye girme şansınız ile akşam 17.30′da köprü trafiğini 5 dakikada geçme şansınızın eşit olduğunu hatırlatırız